Entreprenørkørsel

Hos AG Lagercenter ApS i Hillerød tilbyder vi professionel entreprenørkørsel for kunder i hele Nordsjælland, og håndterer alt lige fra sand, grus, jord og affald.

Herunder klarer vi både levering af materialer samt bortkørsel til de rette steder. Med vores store vognpark har vi mulighed for at hjælpe ved større og mindre opgaver. Samt kan vi yde den fleksibilitet, at vi kan være med til at løse flere spændende opgaver på samme tid.

Vi varetager dagligt transport for entreprenører ved byggeprojekter samt private, der har brug for levering af jord eller grus.

Afskaffelse af affald

Da vi hos AG Lagercenter ApS tilbyder containerudlejning, kan vi tilbyde vores kunder at afsætte den mængde containere, der er brug for til projektet.

Containerne kan bruges til blandt andet affald, og vi sørger for efterfølgende at afhente containere og levere affaldet de retmæssige steder.

Derfor sikrer vi også altid at give den rette vejledning inden, så affaldet sorteres korrekt.

Har du brug for entreprenørkørsel?

Vi står klar til at hjælpe dig med levering af grus, sand, jord og andre materialer, så du kan komme videre med dit byggeprojekt.

Vores alsidige vognpark giver os mulighed for at klare alle opgaver – og der er også mulighed for at kunne leje en eller flere af vores maskiner med chauffør, hvis du ønsker vores hjæp til en særlig opgave på byggepladsen.

entreprenørkørsel i hillerød i nordsjælland

Kontakt os & få et godt tilbud

Vi står klar med både containere, kranbiler og lastbiler.

Kontakt os gerne allerede i dag, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med din opgave.

Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.